طالب محمدی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: توسعه و تجهیز کتابخانههای مدارس استثنایی به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه بین دانشآموزان با نیازهای ویژه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی گفت: این تعداد کتاب با مشارکت سازمان آموزش و پرورش استثنایی و معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تهیه و در دورههای مختلف تحصیلی مدارس استثنایی استان توزیع شد.
وی افزود: کتابخوانی به عنوان وسیلهای مؤثر برای ایجاد رغبت بیشتر و عادت دادن کودکان و نوجوانان به مطالعه بوده و انتخاب کتابهای مفید و جذاب انگیزه دانشآموزان را بیشتر میکند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه کتابخوانی و میزان گرایش به مطالعه یکی از شاخصهای رشد و توسعه جوامع به شمار میرود، عنوان کرد: موضوع کتابهای انتخابی برای دانشآموزان باید ملموس، عینی، کاربردی و به محیط زندگی آنان نزدیک باشد.
محمدی خاطر نشان کرد: تأثیر عمیق کتاب در گسترش فرهنگ جامعه و سرعت بخشیدن به پیشرفت روزافزون آن انکارناپذیر است.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین ابزارها برای پرورش و تربیت دانشآموزان که سرمایههای عظیم جامعه محسوب میشوند کتاب است و ترویج عادت مطلوب کتابخوانی نقش مهمی در توسعه و ارتقای دانش، آگاهی و تشویق دانش آموزان به مشارکت در امور فرهنگی دارد.
۵۵۴ نفر از عوامل اجرایی و آموزشی در مدارس با نیازهای ویژه استان در ۷۷ مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی به حدود یک هزار و ۵۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه در ۲۴۴ کلاس درس خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی ارائه میدهند.
همچنین ۵۸۹ دانش آموز نیز تحت آموزشی تلفیقی فراگیر (با بهره هوشی عادی) در مدارس عادی و با بهره مندی از خدمات آموزشی، پرورشی، توانبخشی و حمایتی آموزش و پرورش استثنایی استان تحصیل میکنند.
نظر شما